DETAILS, FICTION AND VERIFICARE SERIE SASIU

Details, Fiction and verificare serie sasiu

Details, Fiction and verificare serie sasiu

Blog Article

Al treilea caracter ne arata tipul vehiculuiui: autoturism, utilitara, autobuz etc. In cazul nostru avem G - treatment corespunde cu SUV. Codificarea tipului de vehicul in caracterul three difera de la producator la producator.

Pe lângă că poate fi interesantă, povestea unui vehicul poate ascunde puncte slabe și probleme de siguranță pe treatment vei vrea să le abordezi.

Atenție - înainte de a introduce seria de șasiu, verificați de două ori pentru a vă asigura că aceea este seria corectă

Informațiile sunt furnizate de Administrația Națională pentru Siguranța Traficului pe Autostrăzi (NHTSA) din datele transmise de producători către NHTSA. Căutarea VIN Decoder este destinată utilizării cu vehicule fabricate din 1981. Dacă vehiculul dvs. a fost fabricat înainte de 1981, VIN va conține cel mai probabil eleven caractere.

Primele trei caractere ale fiecărui număr VIN identifică în mod unic producătorul vehiculului. Aceasta se numește identificator mondial de producător sau cod WMI.

Cum se poate intocmi RCA pentru o masina care nu este inca inmatriculata si deci nu are numar de inmatriculare?

Pe baza informațiilor primite, poți alege să generezi un raport de istoric al vehiculului sau chiar verifica țara de origine a acestuia. După ce ai selectat raportul dorit, îl plătești și în câteva moment vei primi o notificare pe e-mail despre raportul de istoric mașină de ocazie solicitat.

Ia codul și mergi cu el în secțiunea Distinctiveă numită VEZI ISTORIC AUTO. De aici poți descărca pe loc un raport complet al istoricului oricărei mașini puse la vânzare pe web-site. 

S-a considerat că acest lucru nu funcționează bine, având în vedere numărul tot mai mare de vehicule și prin urmare s-a decis să se reglementeze și să se ajusteze denumirea VIN/serie sasiu la nivelul world-wide. al Normelor ISO . După introducerea normei ISO, producătorii de vehicule din piata americană s-au adaptat foarte repede la acest standard. ISO a introdus recomandări pentru aplicarea standardului VIN /serie sasiu și structura acestora, iar seria șasiu a fost folosită și în Europa. Cu toate acestea, seturile de informații conținute în acestea au fost introduse treptat. De exemplu, Volkswagen a început să codifice bucăți mai mari de informații în perioada 1995-1997, iar cifra de control a apărut în perioada 2009-2015, pentru modelele selectate din grup. Cifra de Handle a VIN-ului / serie sasiu este de asemenea utilizată, deși nu la toate modelele mărcii. Pentru vehiculele europene, poate fi găsit de ex. la Audi A1. Mai jos enumerăm mărcile și modelele, împreună cu numerele lor VIN/seriile de șasiu, pentru a căror cifră de Handle este codificată:

Verificăm milioane de înregistrări ale agențiilor internaționale și locale de impunere a legii ca să ne asigurăm că un vehicul n-a fost furat din nici o țară.

Să știi câți proprietari a avut un vehicul te ajută să înțelegi dacă a fost vândut frecvent. Ar putea fi un indicator pentru probleme serioase.

Nimeni nu vrea un vehicul cu daune ascunse. Acest lucru ar putea duce la un aici preț exagerat sau la probleme de siguranță la drum.

Ține minte - este întotdeauna momentul potrivit pentru a verifica istoricul mașinii tale. Dacă nu ați verificat seria de șasiu în timpul tranzacției de cumpăscarce a mașinii dvs.

Toyota este una dintre cele 11 marci automobile cu inregistrari frecvente ale daunelor in United states si Canada   Introdu seria sasiu

Report this page